GYEREKJÓGA

Szerda 17:15

Várok minden óvodás korú és kisiskolás gyereket, hogy elutazzunk Jógaországba!

Mi fog történni az órán?
Az egész óra egy nagy mese, az ászánák és nagymozgások váltakozva, a mese világában valósulnak meg.
A gyermek beleképzeli önmagát a mesébe, ezáltal rejtett félelmeit, feszültségeit, vágyait dolgozza fel. Példát vesz és erőt merít a meséből, ezáltal a jóga feszültség és stresszoldó, fejleszti az érzelmi intelligenciát. Mindezek mellett a gerincprevencióra is nagy hangsúlyt helyezek a foglalkozásokon.

Az órán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a feydori.gyerekjoga@gmail.com email címen várom a jelentkezéseket!

Az órán való részvétel 1500.-/ gyerek, bérlet: 7000.-/5 alkalom, a bérletet testvérek közösen is használhatják; érvényességi ideje 2 hónap.

Bemutatkozás

“Dr. Fey Dorottya vagyok, eredeti végzettségem jogász, a közigazgatásban dolgozom. Második gyermekem születését követően – közel 10 évnyi jóga gyakorlással a hátam mögött – végeztem el Csíki Mariannál a gyerekjóga oktatói képzést, elsősorban a saját gyerekeimmel való közös jógázás céljából, valamint azért, hogy a jógázás révén segíteni tudjak nekik egyes élethelyzetek kezelésében (óvodai, iskolai beszokás, stresszoldás…).

A képzés során rájöttem, hogy a jógára és az órákba becsempészett mozgásfejlesztő gyakorlatokra szinte minden mai gyermeknek szüksége van; szükségük van a mai ingerdús, rohanó világban egy kis felszabadulásra, játékra, mókára; jóga mókára m ezért kezdtem el órákat tartani.
A Gyermekeink Mozgásáért Egyesület tagjaként a Jóga Móka módszer alapján tartom a gyerekjóga órákat.

További kérdésekkel keressetek a feydori.gyerekjoga@gmail.com e-mail címen.”

 

MEGOSZTÁS